Medische massageIn de oudheid werd er zowel in Azie als in het westen veel gebruik gemaakt van massage.

Massage is een therapie die zich in het westen heeft ontwikkeld tot fysiotherapie en sportmassage. Later zijn er ook andere vormen overgewaaid.

De massage die in onze praktijk gegeven wordt is een combinatie tussen ontspanningsmassage, hapto-therapeutische massage en fysiotherapeutische massage. Ook kan er gebruik worden gemaakt van Hot stones. Juist in deze tijd waarin de belasting op ons lichamelijke en geestelijke systeem heel hoog ligt, is hands-on therapie van essentieel belang, omdat dit ons systeem ontspant.

De behandeling is geschikt voor iedereen die voor spierspanning en bewegingsklachten naar de fysiotherapeut gaat.

Mensen die vastzitten in hun lichaam door stress, sporters die de doorbloeding willen verbeteren ter preventie van blessures, maar ook mensen die regelmatig pijnklachten ervaren in nek/schouder/rug/armen en/of benen kunnen bij FysioWellness van der Velde terecht.

Een belangrijke groep waarvoor de hands-on therapie geschikt is, zijn mensen met bijvoorbeeld fibromyalgie waarbij door massage afvalstoffen extra kunnen worden afgevoerd, zodat deze zich niet ophopen in de spieren waardoor extra verzuring ontstaat.

U bent natuurlijk ook welkom als u uw lichaam een cadeau gunt en lekker wilt genieten van de weldaad van een massage!

Aangezien deze massage wordt gegeven door een erkend vrijgevestigd fysiotherapeute komt deze behandeling voor geheel of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking.