Stephanie van der VeldeMijn naam is Stephanie van der Velde en ik ben sinds 2006 afgestudeerd fysiotherapeut. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende maatschappen in loondienst gewerkt. In de afgelopen jaren merkte ik dat er door de enorme werkdruk en zorgprotocollen steeds minder tijd beschikbaar was voor de cliënt.

Om die reden heb ik in juni 2010 het besluit genomen voor mijzelf te beginnen om de zorgkwaliteit op mijn eigen manier te kunnen invullen. Dit resulteerde in een persoonlijker contact met cliënten.

Ook kon ik weer gebruikmaken van de originele hands-on therapie die tegenwoordig vaak wordt vervangen door fitness en oefeningen.

Juist in deze tijd waarin de belasting op ons lichamelijke en geestelijke systeem heel hoog ligt, is hands-on therapie van essentieel belang, omdat dit ons systeem ontspant.

Voor wie

De behandeling is geschikt voor iedereen die voor spierspanning en bewegingsklachten naar de fysiotherapeut gaat.

Mensen die vastzitten in hun lichaam door stress, sporters die de doorbloeding willen verbeteren ter preventie van blessures, maar ook mensen die regelmatig pijnklachten ervaren in nek/schouder/rug/armen en/of benen kunnen bij FysioWellness van der Velde terecht.

Een belangrijke groep waarvoor de hands-on therapie geschikt is, zijn mensen met bijvoorbeeld fibromyalgie waarbij door massage afvalstoffen extra kunnen worden afgevoerd, zodat deze zich niet ophopen in de spieren waardoor extra verzuring ontstaat.

U bent natuurlijk ook welkom als u uw lichaam een cadeau gunt en lekker wilt genieten van de weldaad van een massage!